Giriş Kayıt
Jason Aaron Baca

Jason Aaron Baca (45)


Oyuncu

Jason Aaron Baca, 22 Ekim 1973 San Jose, California, ABD doğumlu oyuncu.

Dalgın Profesör (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1973
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Baca
Takma İsmi: Chewy
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 32 Biyografi Oyuncu 6.7 78,941

Şahane Bekar
1999 26 Komedi Oyuncu 5.0 16,023
1998 25 Biyografi Oyuncu 6.8 96,323

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 24 Korku Çeşitli 5.7 124,571

Dalgın Profesör
1997 24 Komedi Çeşitli 5.3 78,662
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019