Giriş Kayıt
Jessica Chastain

Jessica Chastain


Oyuncu, Yapımcı

Jessica Chastain, oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Haziran ayında Gian Luca Pasi De Preposulo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Marslı (2015), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), O Bölüm 2 (2019), Molly'nin Oyunu (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (148 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Oyuncu    
2024 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 5,152
2023 Dram Oyuncu 6.6 3,387
2023 Oyuncu    
2022 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 4,530
2022 Dram Oyuncu 6.6 7,854
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Kod 355
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 38,180
2022 Biyografi Oyuncu 6.8 80,335
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2021 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 168

Bir Evlilikten Manzaralar
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 28,711
2021 Dram Oyuncu 6.1 9,343
2021 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.6 39,166
2020 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.2 54
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 53,729
2019 Belgesel Oyuncu 6.9 112

X-Men: Dark Phoenix
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 206,611
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485

O Bölüm 2
2019 Dram Oyuncu 6.5 304,438

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 Belgesel Oyuncu 7.7 1,888
2018 Dram Oyuncu 6.1 7,793

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Oyuncu 7.4 189,055

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 46,994
2017 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.8 1,650
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 8,462
2016 Dram Oyuncu 7.5 83,060

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 120,055
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 1,964

Kızıl Tepe
2015 Dram Oyuncu 6.5 158,933

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 930,985
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,043

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 78,013

Aşk ve Tutku
2014 Dram Oyuncu 5.5 6,205

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.7 2,119,928

Aşkın Halleri
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 13,132
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,095
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 10,372
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 9,775
2013 Dram Oyuncu 6.3 2,196

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 1,969
2013 Oyuncu 7.2 3,327

Anne
2013 Korku Oyuncu 6.2 191,752

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 320,384

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.2 254,214

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.1 1,570

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 199,130

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,977
2012 Oyuncu 7.1 768

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 495,042

Hayat Ağacı
2011 Dram Oyuncu 6.8 184,672

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 22,078
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,026

Koryalanus Faciası
2011 Dram Oyuncu 6.1 33,588

Sığınak
2011 Dram Oyuncu 7.3 108,796
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,048
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390

Sır
2010 Gerilim Oyuncu 6.8 72,003

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Oyuncu 6.1 6,029
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884
2008 Dram Oyuncu 6.4 5,159

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,663
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,271
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2006 Macera Oyuncu 5.5 1,484
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,510
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,507
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1991 News Oyuncu 7.0 336
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film