Giriş Kayıt
Marc Vincent

Marc Vincent


Yapım Yöneticisi

Marc Vincent, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 153
2005 Komedi 0 7.9 1,210

Futbol A.Ş.
2004 Suç Çeşitli 6.8 27,074
2004 Suç 0 8.1 20,656
2002 Dram Çeşitli 8.2 13,351
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,199) The 100 (1,589) La casa de papel (1,402) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,171) Chernobyl (1,098) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019