Giriş Kayıt
Hitomi Nabatame

Hitomi Nabatame (47)


Oyuncu

Hitomi Nabatame, 04 Ağustos 1976 Yokohama, Japonya doğumlu oyuncu.

Wanda to kyozô (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Diğer Bir İsmi: Nabatame Hitomi
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 8.4 639
2021 Animasyon Oyuncu 8.1 36
2019 Animasyon Oyuncu 9.2 845
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 8,975
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 609
2016 40 Animasyon Oyuncu 5.9 1,582
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 49
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 591
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 5,758
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 2,603
2016 40 Animasyon Oyuncu 7.4 684
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 144
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.3 869
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 175
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 29,781
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 4,086
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 413
2012 36 Animasyon Oyuncu 7.0 2,370
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 536
2012 36 Animasyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 554
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 369
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 39
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 109
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,710
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 1,143
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 146
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 99
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 356
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 72
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 490
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 305
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 344
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 77
2008 32 Animasyon Oyuncu 6.3 8
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 791
2007 31 Animasyon Oyuncu 7.0 3,483
2007 Animasyon Oyuncu 6.0 29
2007 Animasyon Oyuncu 6.1 161
2007 Animasyon Oyuncu 5.9 26
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.2 230
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,388
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 111
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 67
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 60
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,164
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 37
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,197
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 456
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 25
2005 29 Animasyon Oyuncu 6.8 1,688
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,892
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.7 88
2004 Animasyon Oyuncu 7.9 36,833
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 156
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 68,813
2004 28 Animasyon Oyuncu 6.8 656
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 157
2004 Animasyon Oyuncu 8.5 55,226
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 8,614
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 288
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 597
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 629
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024