Giriş Kayıt
Sascha Tschorn

Sascha Tschorn (43)


Oyuncu

Sascha Tschorn, 09 Temmuz 1976 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Happy End?! (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 37 Aile Oyuncu 5.4 249
2013 Komedi Oyuncu 6.8 70
2013 Dram Oyuncu 7.7 67
2012 Komedi Oyuncu 6.7 54
2004 Aile Oyuncu 6.6 49
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019