Giriş Kayıt
Booboo Stewart

Booboo Stewart (25)


Oyuncu, Dublör, Müzisyen, Yapımcı

Nils Allen Stewart Jr., 21 Ocak 1994 Beverly Hills, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör, müzisyen, yapımcı.

He Never Died (2015), Descendants (2015), Descendants 2 (2017), The Last Survivors (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nils Allen Stewart Jr.
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1994
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Nils 'Boo Boo' Stewart Jr. | Nils Allen Stewart Jr
Takma İsmi: Boo
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 4.4 140
2018 24 Biyografi Oyuncu 8.4 220
2018 24 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.3 78
2018 24 Fantastik Oyuncu 5.8 360
2018 24 Animasyon Oyuncu 5.1 703
2018 24 Komedi Oyuncu 5.4 148
2017 23 Dram Oyuncu 5.5 2,683
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,668
2017 23 Komedi Oyuncu 5.7 133
2017 23 Komedi Oyuncu 4.9 302
2016 Macera Oyuncu 6.5 763
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,057
2016 22 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 21 Korku Oyuncu 5.5 10,241
2015 21 Korku Dublör 5.1 2,121
2015 Komedi Oyuncu 6.9 652
2015 21 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,706
2015 21 Dram Oyuncu 6.0 79
2015 21 Dram Oyuncu 6.0 521
2015 21 Komedi Oyuncu 6.4 15,262
2014 20 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,192
2014 20 Aile Oyuncu 5.8 328

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 20 Aksiyon Oyuncu 8.0 626,202
2014 20 Dram Oyuncu 5.5 155
2013 19 Aksiyon Oyuncu 2.6 1,653
2013 19 Animasyon Oyuncu    
2013 19 Aile Oyuncu 4.5 1,129
2012 18 Macera Oyuncu 6.3 164

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 18 Macera Oyuncu 5.5 216,712
2012 18 Dram Oyuncu 5.3 471
2012 18 Dram Müzik
Oyuncu
6.8 1,811

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 17 Macera Oyuncu 4.9 209,911
2010 16 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Müzik
6.2 254
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 61,916

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 16 Macera Oyuncu 5.0 213,314

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.0 16,537
2010 16 Komedi Dublör 4.2 848
2009 15 Komedi Dublör 5.8 78
2009 15 Aile Dublör 2.9 463

Yılın Bahçesi
2009 15 Komedi Oyuncu
Müzik
5.2 442

Üvey Kardeşler
2008 14 Komedi Dublör 6.9 248,835

Beşinci Emir
2008 14 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,154

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 13 Animasyon Dublör 6.2 155,707
2007 13 Komedi Oyuncu 3.7 470
2007 13 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,584

Süper Kahramanlar
2006 12 Aksiyon Dublör 4.3 17,424
2006 12 Korku Oyuncu 2.8 784
2006 12 Dram Oyuncu 6.1 846

Aşka Sor
2006 12 Dram Çeşitli 5.8 8,872
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,918
2005 11 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.5 1,034
2005 Komedi Oyuncu 7.4 32,020

İskelet Adam
2004 10 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.1 1,831
- Macera Oyuncu 7.2 1,354
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019