Giriş Kayıt


Oyuncu, Dublör, Müzisyen, Yapımcı

, oyuncu, dublör, müzisyen, yapımcı.

Descendants (2015), He Never Died (2015), Descendants 2 (2017), Descendants 3 (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nils 'Boo Boo' Stewart Jr. | Nils Allen Stewart Jr
Takma İsmi: Boo
Web Sitesi:
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.5 2,015
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 258
2021 Dram Oyuncu 6.5 2,332
2021 Dram Oyuncu 8.2 42
2020 Dram Oyuncu 5.1 219
2020 Aile Oyuncu 3.6 789

Gitmesine İzin Ver
2020 Suç Oyuncu 6.7 35,348
2019 Macera Oyuncu 6.4 11,247
2019 Animasyon Oyuncu 5.5 619
2019 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 99
2018 Komedi Oyuncu 5.7 421
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 2,721
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.5 358
2018 Fantastik Oyuncu 5.6 812
2018 Animasyon Oyuncu 5.4 1,516
2018 Komedi Oyuncu 4.9 363
2017 Dram Oyuncu 5.6 4,469
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,887
2017 Komedi Oyuncu 5.9 197
2017 Komedi Oyuncu 4.5 423

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 536,548
2016 Macera Oyuncu 6.3 1,858
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu 5.5 14,392
2015 Korku Dublör 5.1 3,070
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,296
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.6 570
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 25,749
2015 Dram Oyuncu 4.9 146
2015 Dram Oyuncu 6.2 1,266
2015 Komedi Oyuncu 6.3 22,412
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,950
2014 Aile Oyuncu 5.8 495

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 749,834
2014 Dram Oyuncu 5.4 300
2013 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,821
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Aile Oyuncu 4.5 1,369
2012 Macera Oyuncu 6.1 215

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Oyuncu 5.5 264,449
2012 Dram Oyuncu 5.4 680
2012 Dram Müzik
Oyuncu
6.8 2,161

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 255,805
2011 Dram Oyuncu 7.9 131,868
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Müzik
5.9 323
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 79,208

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Oyuncu 5.1 262,470

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 24,835
2010 Komedi Dublör 3.9 1,085
2009 Komedi Dublör 4.3 159
2009 Aile Dublör 2.1 608

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
4.8 635

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Dublör 6.9 321,485

Beşinci Emir
2008 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,335
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,523

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Dublör 6.3 174,814
2007 Komedi Oyuncu 3.6 605
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,922

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Dublör 4.4 22,971
2006 Korku Oyuncu 2.8 946
2006 Dram Oyuncu 5.9 957

Aşka Sor
2006 Dram Çeşitli 5.7 10,127
2005 Dram Oyuncu 5.8 2,338
2005 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.3 1,234
2005 Komedi Oyuncu 7.5 42,240

İskelet Adam
2004 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.1 2,107
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film