Giriş Kayıt
Jordi Llordella

Jordi Llordella


Oyuncu

Jordi Llordella, Terrassa, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Terrassa, Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.3 5,770

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Oyuncu 6.7 29,639
2007 Müzikal Oyuncu 6.8 462
2004 Dram Oyuncu 7.9 194
2003 Komedi Oyuncu 5.5 301
1999 Oyuncu 5.8 275
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019