Giriş Kayıt
Makoto Nakamura

Makoto Nakamura


Senarist, Animasyon

Makoto Nakamura, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 5.5 1,159
2010 Animasyon Senarist 7.2 419
2009 Animasyon Senarist 7.4 28
2007 Animasyon Senarist 7.2 103
2007 Animasyon Senarist 7.4 1,339
1981 Animasyon Animasyon 7.6 661
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019