Giriş Kayıt
Michael Rogers

Michael Rogers


Oyuncu

Michael John Rogers, oyuncu.

Kara Gökkuşağının Ötesi (2010), Düetler (2000), Şeytani (2021), Home Invasion (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael John Rogers
Diğer Bir İsmi: Michal Rogers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 4.2 785

Şeytani
2021 Dram Oyuncu 4.3 4,285
2021 Dram Oyuncu 6.2 311
2020 Korku Oyuncu 3.5 367
2017 Dram Oyuncu 5.6 1,902
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 1,466
2017 Dram Oyuncu 5.8 741
2016 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,818
2016 Gerilim Oyuncu 5.1 3,650
2015 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156
2014 Dram Oyuncu 7.6 255,630

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 253,234
2013 Dram Oyuncu 8.1 109,742

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Oyuncu 4.7 19,681
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 61,630
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,947
2011 Dram Oyuncu 5.5 1,358

Kara Gökkuşağının Ötesi
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 15,779

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Oyuncu 3.2 14,299
2008 Dram Oyuncu 8.4 244,708

Dürtü
2008 Gizem Oyuncu 4.7 1,775

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Oyuncu 7.5 184,503
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,078
2006 Gerilim Oyuncu 5.3 276

Kirli Para
2005 Dram Oyuncu 6.2 46,800

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,690
2004 Dram Oyuncu 7.1 909
2004 Korku Oyuncu 2.4 1,093
2002 Korku Oyuncu 4.9 13,369
2001 Macera Oyuncu 7.5 130,255

Korku Çocukları: Vahiy
2001 Korku Oyuncu 3.4 2,907

Düetler
2000 Komedi Oyuncu 6.1 9,742

Merkez Üssü
2000 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,422
2000 Komedi Oyuncu 5.5 565

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 95,138
1996 Dram Oyuncu 8.7 2,059

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.6 229,486
1992 Dram Oyuncu 6.5 280
1991 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,111
1991 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,959

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 13,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023