Giriş Kayıt
David Jaffe

David Jaffe


Senarist, Sanat Bölümü, Yönetmen

David Jaffe, senarist, sanat bölümü, yönetmen.

God of War (2005), God of War II (2007), God of War: Chains of Olympus (2008), God of War: Ascension (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Jaffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Senarist 7.8 3,514
2010 Aksiyon Senarist 8.4 2,923
2010 Aksiyon 9.1 13,009
2008 Aksiyon Senarist 8.3 3,329
2007 Aksiyon Çeşitli
Senarist
9.2 10,885
2005 Aksiyon Çeşitli
Sanat Bölümü
Yönetmen
Senarist
9.0 12,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film