Giriş Kayıt
Alison Brie

Alison Brie


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Alison Brie, oyuncu, yapımcı, senarist.

Dave Franco ile evlendi.

Community (2009), Sert Ol (2015), Uzatmalı Nişanlım (2012), GLOW (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.8 (49 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (83)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 5.5 14,294
2023 Animasyon Oyuncu 7.1 1,256

Eskiden Tanıdığım Biri
2023 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.7 4,624
2022 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.3 2,880
2022 Komedi Oyuncu 5.3 633
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 1,642
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 20,847
2020 Dram Oyuncu 5.7 29,735
2020 Komedi Oyuncu 6.6 47,703
2020 Suç Oyuncu 7.5 214,450
2020 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 66

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 77,617
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 163,471

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Oyuncu 7.3 165,299
2017 Komedi Oyuncu 8.0 51,013
2017 Komedi Oyuncu 5.8 25,709

Aile Babası
2016 Dram Oyuncu 6.5 13,748
2016 Komedi Oyuncu 5.9 4,558

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Oyuncu 6.1 95,040
2016 Komedi Yapımcı 6.6 3,645
2016 Komedi Oyuncu 5.3 26,113
2016 Suç Oyuncu 7.3 5,268
2015 Komedi Oyuncu 6.5 48,481
2015 Komedi Oyuncu 4.9 2,738

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu 6.0 147,848
2015 Komedi Oyuncu 5.6 11,034
2014 Komedi Oyuncu 5.6 8,306
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 2,515

Lego Filmi
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 391,527
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 192,526
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 611,792

Yazın Kralları
2013 Macera Oyuncu 7.1 84,711

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Oyuncu 6.2 102,863
2012 Komedi Oyuncu 5.7 7,166

Çığlık 4
2011 Korku Oyuncu 6.2 172,563
2011 Oyuncu 4.3 356
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2009 Komedi Oyuncu 8.5 295,815
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,917
2008 Suç Oyuncu 4.1 259
2008 Suç Oyuncu 5.4 755
2008 Korku Oyuncu 5.1 2,600
2007 Korku Oyuncu 3.6 659
2007 Dram Oyuncu 8.7 262,838
2007 Komedi Oyuncu 5.5 228
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,771
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,542
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,049
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557
1998 News Oyuncu 3.0 2,428
1994 News Oyuncu 3.2 975
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film