Giriş Kayıt
Keke Palmer

Keke Palmer


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Keke Palmer, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Hayır (2022), Scream Queens (2015), Sözcüklerin Gücü (2006), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lauren 'Keke' Palmer
Web Sitesi: |
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    
2024 Müzik Oyuncu 4.9 2,416
2023 Animasyon Oyuncu 6.0 606
2023 Komedi Oyuncu    

Hayır
2022 Korku Oyuncu 6.9 166,709
2022 Game-Show Oyuncu 5.5 200
2022 Belgesel Oyuncu 7.3 88
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.8 1,471
2022 Animasyon Oyuncu 7.3 4,544
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307

Işıkyılı
2022 Animasyon Oyuncu 5.5 54,848
2021 Game-Show Yapımcı
Oyuncu
   
2020 Müzik Oyuncu 5.5 24
2020 Komedi Oyuncu 5.4 693
2020 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 16
2019 Komedi Oyuncu 6.3 107,539
2019 Komedi Oyuncu 7.9 606
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 17,435

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 74,795
2016 Müzikal Oyuncu 7.3 9,936
2015 Suç Oyuncu 7.0 44,980
2015 Dram Oyuncu 6.6 2,106
2015 Komedi Oyuncu 5.8 2,971
2015 Komedi Oyuncu 7.1 46,450

Görkemli Hayaller
2014 Dram Oyuncu 6.7 4,795

Hayvan
2014 Korku Oyuncu 4.7 7,456
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 Dram Oyuncu 7.0 743
2013 Biyografi Oyuncu 7.4 2,476
2013 Dram Oyuncu 7.9 38,499
2013 Dram Oyuncu 5.9 238
2012 Gizem Oyuncu 6.6 1,286
2012 Oyuncu 6.2 203

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 224,764
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 3,051

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Oyuncu 5.7 8,855

Winx Club 3D: Sihirli Macera
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 981
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2009 Oyuncu 5.8 513

Terapist
2009 Komedi Oyuncu 6.6 19,240
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
5.9 3,466

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Oyuncu 5.1 753
2008 Biyografi Oyuncu 5.6 4,459
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,486
2008 Komedi Oyuncu 6.2 46,153

Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
2007 Animasyon Oyuncu 5.5 1,454

Temizlikçi
2007 Suç Oyuncu 6.1 45,631
2007 Komedi Oyuncu 5.4 8,487
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,164
2006 Komedi Oyuncu 5.3 12,014

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Oyuncu 7.4 21,611

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 Dram Oyuncu 6.7 1,116
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445
2005 Komedi Oyuncu 6.5 2,598
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,496

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.7 15,969
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,133
2001 Dram Oyuncu 7.6 14,638
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1994 News Oyuncu 3.2 957
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024