Giriş Kayıt
Keke Palmer

Keke Palmer (29)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Lauren Keyana Palmer, 26 Ağustos 1993 Harvey, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Hayır (2022), Scream Queens (2015), Sözcüklerin Gücü (2006), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lauren Keyana Palmer
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Harvey, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Lauren 'Keke' Palmer
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    

Hayır
2022 29 Korku Oyuncu 6.9 166,709
2022 Game-Show Oyuncu 5.5 200
2022 Belgesel Oyuncu 7.3 88
2022 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.8 1,471
2022 Animasyon Oyuncu 7.3 4,544
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307

Işıkyılı
2022 29 Animasyon Oyuncu 5.5 54,848
2021 Game-Show Yapımcı
Oyuncu
   
2020 Müzik Oyuncu 5.5 24
2020 27 Komedi Oyuncu 5.4 629
2020 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 16
2019 26 Komedi Oyuncu 6.3 102,141
2019 Komedi Oyuncu 7.7 594
2018 25 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 12,822

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 23 Animasyon Oyuncu 5.6 68,690
2016 23 Müzikal Oyuncu 7.3 9,619
2015 Suç Oyuncu 7.1 41,984
2015 22 Dram Oyuncu 6.5 1,950
2015 Komedi Oyuncu 5.8 2,951
2015 Komedi Oyuncu 7.1 42,648

Görkemli Hayaller
2014 21 Dram Oyuncu 6.7 4,666

Hayvan
2014 21 Korku Oyuncu 4.6 7,129
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2014 21 Dram Oyuncu 7.0 700
2013 20 Biyografi Oyuncu 7.4 2,383
2013 Dram Oyuncu 7.9 37,089
2013 Dram Oyuncu 6.0 223
2012 19 Gizem Oyuncu 6.6 1,208
2012 Oyuncu 6.1 188

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 19 Animasyon Oyuncu 6.5 212,611
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 2,870

Neşeli Gürültü
2012 19 Komedi Oyuncu 5.7 8,617

Winx Club 3D: Sihirli Macera
2010 17 Animasyon Oyuncu 6.1 893
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274
2009 Oyuncu 5.8 501

Terapist
2009 16 Komedi Oyuncu 6.6 18,964
2008 Komedi Oyuncu
Müzik
5.9 3,272

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 15 Animasyon Oyuncu 5.2 706
2008 15 Biyografi Oyuncu 5.5 4,265
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,279
2008 Komedi Oyuncu 6.2 45,039

Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
2007 14 Animasyon Oyuncu 5.5 1,302

Temizlikçi
2007 14 Suç Oyuncu 6.1 44,084
2007 14 Komedi Oyuncu 5.4 7,954
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,092
2006 13 Komedi Oyuncu 5.2 11,617

Sözcüklerin Gücü
2006 13 Dram Oyuncu 7.4 20,526

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 12 Dram Oyuncu 6.7 1,083
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 Komedi Oyuncu 6.5 2,434
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185

Berber Dükkanı 2
2004 11 Komedi Oyuncu 5.7 15,318
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,204
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,115
2001 Dram Oyuncu 7.6 13,981
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,456
1994 News Oyuncu 3.2 907
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023