Giriş Kayıt
Manohar Naidu

Manohar Naidu


Müzisyen

Manohar Naidu, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: M. Naidu | Naidu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Müzik 4.8 31
1988 Çeşitli 5.8 27
1987 Aksiyon Çeşitli 5.7 23
1984 Müzik 5.6 106
1983 Dram Çeşitli 5.9 85
1980 Aksiyon Çeşitli 6.7 810
1980 Çeşitli 5.7 29
1977 Dram Çeşitli 7.1 103
1977 Aksiyon Çeşitli 5.8 19
1977 Dram Çeşitli 7.0 83
1976 Dram Çeşitli 7.5 1,706
1976 Dram Çeşitli 6.9 79
1975 Aksiyon Çeşitli 7.3 234
1975 Aksiyon Çeşitli 6.6 130
1974 Dram Çeşitli 7.0 127
1974 Dram Çeşitli 6.9 615
1973 Aksiyon Çeşitli 7.2 38
1972 Çeşitli 5.3 39
1972 Komedi Çeşitli 6.1 62
1972 Dram Çeşitli 7.3 287
1971 Aksiyon Çeşitli 7.2 255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019