Giriş Kayıt
Jocko Sims

Jocko Sims (43)


Oyuncu

Jocko Sims, 20 Şubat 1981 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

New Amsterdam (2018), Crash (2008), Beyond White Space (2018), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1981
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.79 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 2,237
2018 Dram Oyuncu 8.0 48,576
2018 Dram Oyuncu 7.8 31,019
2017 Komedi Oyuncu 5.0 183

Tatlı Hayat
2016 35 Komedi Oyuncu 6.2 1,912
2015 34 Oyuncu 6.4 239

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 465,227
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 63,360
2013 Dram Oyuncu 7.9 38,338
2013 Komedi Oyuncu 5.5 83
2011 Aksiyon Çeşitli 8.7 16,517
2011 Komedi Oyuncu 7.6 14,423
2009 Komedi Oyuncu 8.1 173,323
2009 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 111
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,691
2008 27 Dram Oyuncu 7.0 265

Rüya Kızlar
2006 25 Dram Oyuncu 6.6 76,973

Kavanoz Kafa
2005 24 Dram Oyuncu 7.0 204,965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024