Giriş Kayıt
Jake Cherry

Jake Cherry


Oyuncu

Jacob Cherry, oyuncu.

Hits (2014), Müzede Bir Gece (2006), Mucize Koşusu (2004), (2009) Müzede Bir Gece 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacob Cherry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.8 1,716
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,318

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Oyuncu 5.1 15,820

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 144,769

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Oyuncu 6.3 44,336

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 6.0 162,529
2008 Dram Oyuncu 7.0 370

Müzede Bir Gece
2006 Macera Oyuncu 6.4 289,802

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Oyuncu 5.8 24,685

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.4 107,888

Mucize Koşusu
2004 Dram Oyuncu 7.6 1,409
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019