Giriş Kayıt
Eri Kitamura

Eri Kitamura (36)


Oyuncu

Eri Kitamura, 16 Ağustos 1987 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Blood+ (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 8.3 173
2022 Animasyon Oyuncu 7.9 426
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 11
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 32 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 16
2019 32 Animasyon Oyuncu 7.9 372
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,827
2016 29 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 4.4 131
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 975
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 193
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 597
2015 28 Animasyon Oyuncu 7.3 876
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.2 2,591
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 51
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 547
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 617
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 4,635
2014 Oyuncu 6.8 389
2013 26 Animasyon Oyuncu 7.8 4,155
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 2,559
2013 Animasyon Oyuncu 4.8 27
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 37
2013 Animasyon Oyuncu 8.6 2,981
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 2,384
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 262
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 116
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.6 1,719
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 345
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.0 2,379
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,211
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 592
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 743
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 296
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 3,090
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.9 1,685
2012 Oyuncu 6.4 348
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.1 2,520
2011 Animasyon Oyuncu 6.1 147
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,380
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 15,129
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 11,382
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 123
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 15,538
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 3,941
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 16,129
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 710
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,935
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 275

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 146
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 28,134
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 99
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 356
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 100
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 6,591
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 297
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 1,857
2009 22 Animasyon Oyuncu 7.2 2,208
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 491
2009 22 Animasyon Oyuncu 7.3 25
2008 21 Animasyon Oyuncu 6.7 1,573
2008 21 Animasyon Oyuncu 7.6 44
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,582
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 93
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 5,789
2008 21 Animasyon Oyuncu 5.5 13
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 792
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 18,930
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 360
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 318
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 4,863
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,835
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film