Giriş Kayıt
Bill Kelly

Bill Kelly


Oyuncu

Bill Kelly, oyuncu.

Bloodline (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 544
2018 Korku Oyuncu 4.1 66
2018 Dram Oyuncu 7.5 14,138
2017 Gerilim Oyuncu 7.9 11,902
2017 Dram Oyuncu 5.7 18,380
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 9,237
2015 Komedi Oyuncu 3.8 76
2015 Dram Oyuncu 8.0 39,313
2015 Dram Oyuncu 4.7 57
2014 Dram Oyuncu 4.5 123
2014 Suç Oyuncu 9.0 450,523

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 189,067
2008 Dram Çeşitli 7.4 11,378
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019