Giriş Kayıt
George Artope

George Artope


Editör, Editör

George Artope, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 5.9 388
2013 Belgesel Editorial Department 6.8 7,933
2012 Dram Editör 6.4 91
2012 Komedi Editör 4.1 758
2011 Suç Editör 3.7 764
2011 Belgesel Editör 7.4 5,155
2011 Belgesel Editör 7.4 25
2010 Aile Editör 4.1 27
2009 Komedi Editör 5.8 78
2009 Suç Editör 3.4 234
2006 Komedi Editör 4.6 70
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) The 100 (1,619) La casa de papel (1,372) Euphoria (1,194) Legion (1,150) Chernobyl (1,137) Mindhunter (1,134) The Big Bang Theory (1,107) Fear the Walking Dead (1,104) Big Little Lies (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019