Giriş Kayıt
Steven Wickham

Steven Wickham


Oyuncu

Steven Wickham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gerçeğin Rengi
2003 Dram Oyuncu 5.4 742
1988 Komedi Oyuncu 8.4 30,978
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,274
1984 Suç Oyuncu 6.5 2,521
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,333
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019