Giriş Kayıt
Nayanthara

Nayanthara (34)


Oyuncu

Diana Mariam Kurien, 18 Kasım 1984 Thiruvalla, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu.

Thani Oruvan (2015), Ghajini (2005), Arrambam (2013), Billa (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Diana Mariam Kurien
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1984
Doğum Yeri: Thiruvalla, Kerala, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Mani | Nayantra | Nayan
Takma İsmi: Nayan
Burcu: Akrep
Boyu: 1.66 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 4.6 394
2018 34 Gerilim Oyuncu 7.4 3,581
2018 34 Tarihi Oyuncu    
2018 34 Komedi Oyuncu 7.3 1,724
2017 33 Dram Oyuncu 7.9 1,243
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.3 639
2017 33 Dram Oyuncu 4.2 45
2017 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,767
2016 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,005
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,647
2016 32 Gerilim Oyuncu 6.5 1,280
2015 31 Komedi Oyuncu 7.3 3,030
2015 31 Komedi Oyuncu 6.3 676
2015 31 Korku Oyuncu 7.7 1,174
2015 31 Aksiyon Oyuncu 8.5 14,084
2015 31 Komedi Oyuncu 6.0 3,128
2015 31 Komedi Oyuncu 5.3 767
2015 31 Komedi Oyuncu 3.5 295
2014 30 Gerilim Oyuncu 5.7 155
2014 30 Komedi Oyuncu 4.5 326
2013 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,115
2013 29 Komedi Oyuncu 7.6 3,800
2013 29 Dram Oyuncu 4.6 328
2013 29 Komedi Oyuncu 6.7 1,586
2012 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 653
2011 27 Dram Oyuncu 6.7 852
2010 26 Komedi Oyuncu 7.2 1,834
2010 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,249
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 950
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 747
2010 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,033
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,399
2009 25 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,804
2009 25 Aksiyon Oyuncu 4.8 270
2008 24 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,480
2008 24 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,348
2008 24 Dram Oyuncu 7.2 1,494
2007 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,899
2007 23 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,895
2007 23 Komedi Oyuncu 6.5 749
2007 23 Aksiyon Oyuncu 4.5 397
2007 23 Aksiyon Oyuncu 5.4 340
2006 22 Romantik Oyuncu 4.2 250
2006 22 Aksiyon Oyuncu 4.6 738
2005 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,133
2005 21 Komedi Oyuncu 7.0 4,557
2005 21 Dram Oyuncu 5.7 175
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019