Giriş Kayıt
Sung-min Lee

Sung-min Lee


Oyuncu, Animasyon

Sung-min Lee, oyuncu, animasyon.

The Spy Gone North (2018), Kundo: min-ran-eui si-dae (2014), Misaeng (2014), Mok-gyeok-ja (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.0 594
2023 Aksiyon Oyuncu 7.3 399
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 6.2 5
2022 Dram Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu    
2021 Korku Oyuncu 6.1 57
2021 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 7.0 1,275
2020 Dram Oyuncu    
2019 Suç Oyuncu 6.5 25
2019 Aksiyon Oyuncu 5.2 106
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,805
2018 Gerilim Oyuncu 6.5 2,474
2018 Dram Oyuncu 7.3 6,252
2017 Komedi Oyuncu 5.9 211
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,704
2016 Dram Oyuncu 7.5 117
2016 Suç Oyuncu 6.7 3,420
2016 Oyuncu 6.7 274

Fareli Köyün Kavalcısı
2015 Korku Oyuncu 6.4 1,928
2015 Tarihi Oyuncu 6.8 134
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 734
2014 Dram Oyuncu 8.5 2,625

Muhteşem Hayatım
2014 Dram Oyuncu 7.2 997
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,894
2014 Dram Oyuncu 6.7 1,504
2014 Komedi Oyuncu 6.1 278
2013 Dram Oyuncu 7.7 7,667
2013 Komedi Oyuncu 7.0 137

Küçük Kahramanım
2013 Dram Oyuncu 6.9 200
2012 Komedi Oyuncu 7.5 112

Karım Hakkında Her Şey
2012 Komedi Oyuncu 6.6 1,753
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,531

Uluma
2012 Gerilim Oyuncu 6.1 2,213
2011 Dram Oyuncu 8.1 89

Yılın Polisi
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 302
2010 Suç Oyuncu 6.6 2,578

Tuzak
2010 Oyuncu 6.2 437

Gizemli Roman
2010 Korku Oyuncu 6.1 1,224
2010 Komedi Oyuncu 7.5 1,168
2010 Dram Oyuncu 7.3 48
2009 Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.0 240
2009 Oyuncu 5.0 483

70'ler İleri
2008 Komedi Oyuncu 6.8 204
2008 Dram Oyuncu 4.5 131

İyi, Kötü Ve Tuhaf
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 38,042
2007 Komedi Oyuncu 6.0 1,543

Dönüş
2007 Dram Oyuncu 6.4 445

Gizli Güneş Işığı
2007 Dram Oyuncu 7.5 9,650

Mr. Robin Kkosigi
2006 Romantik Oyuncu 6.5 2,095
2006 Komedi Oyuncu 6.3 45
2006 Dram Oyuncu 8.3 61
2006 Dram Oyuncu 6.7 16

Cennete Giden Çocuk
2005 Romantik Oyuncu 6.4 200

Maraton
2005 Biyografi Oyuncu 7.7 2,505

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.2 22,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film