Giriş Kayıt
John Shellie

John Shellie


Oyuncu

John Shellie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1959 Komedi Oyuncu 7.8 85
1958 Dram Oyuncu 7.4 22
1958 Dram Oyuncu 8.5 118
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019