Giriş Kayıt
Ryûta Satô

Ryûta Satô (44)


Oyuncu

Ryûta Satô, 27 Ocak 1980 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Hagane no renkinjutsushi (2017), Ikebukuro West Gate park (2000), Hirunaka no Ryûsei (2017), (2010) Wagaya no rekishi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1980
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Kova
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Aksiyon Oyuncu 5.4 107
2022 42 Aksiyon Oyuncu 6.9 9
2021 Oyuncu 7.2 88
2019 Aile Oyuncu 2.9 7
2019 39 Komedi Oyuncu 6.7 438
2018 Oyuncu 6.4 8
2017 37 Aksiyon Oyuncu 5.3 21,162
2017 37 Romantik Oyuncu 6.7 717
2016 Gerilim Oyuncu 7.5 482
2016 Gizem Oyuncu 6.1 15

Tokyo Çetesi
2014 34 Dram Oyuncu 6.4 3,655
2014 Dram Oyuncu    
2014 34 Gizem Oyuncu 4.7 89
2014 Romantik Oyuncu 6.7 252
2012 32 Aksiyon Oyuncu 6.5 318
2012 32 Dram Oyuncu 5.2 86

Tenchi: The Samurai Astronomer
2012 32 Dram Oyuncu 6.8 354

Until the Break of Dawn
2012 32 Dram Oyuncu 6.4 271
2011 Dram Oyuncu 7.1 14
2010 Dram Oyuncu 7.1 639
2010 30 Dram Oyuncu 7.3 85
2010 30 Dram Oyuncu 5.9 214
2010 Dram Oyuncu 5.8 16
2009 29 Dram Oyuncu 6.1 217
2009 Dram Oyuncu 7.4 37
2008 Dram Oyuncu 7.7 211

Wrestling with a Memory
2008 28 Komedi Oyuncu 7.0 203
2007 Dram Oyuncu 7.2 157
2007 Dram Oyuncu 7.9 29
2007 27 Komedi Oyuncu 6.1 144
2007 Oyuncu    
2006 26 Dram Oyuncu 5.4 102
2006 26 Komedi Oyuncu 6.0 72
2006 26 Komedi Oyuncu 6.4 245
2006 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 286
2006 Oyuncu    
2005 25 Korku Oyuncu 6.4 452
2005 25 Aksiyon Oyuncu 5.2 763
2005 25 Aile Oyuncu 6.8 202
2005 Oyuncu    
2003 23 Gizem Oyuncu 7.4 102
2003 23 Dram Oyuncu 7.1 105
2000 Dram Oyuncu 7.7 1,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film