Giriş Kayıt
Michelle Gallagher

Michelle Gallagher


Oyuncu, Senarist

Michelle Gallagher, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Michell Gallagher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 1.2 5
2019 Fantastik Oyuncu 4.6 11,572
2019 Komedi Oyuncu 4.4 128
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.3 2,865
2015 Dram Oyuncu 5.8 500

Denizci
2006 Aksiyon Senarist 4.7 34,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023