Giriş Kayıt
Keir Gilchrist

Keir Gilchrist


Oyuncu

Keir Gilchrist, oyuncu.

Peşimdeki Şeytan (2014), It's Kind of a Funny Story (2010), Atypical (2017), United States of Tara (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (10 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 7.7 2,273
2021 Suç Oyuncu 5.8 33
2020 Dram Oyuncu 5.4 7,153
2019 Dram Oyuncu 5.0 1,011
2017 Gerilim Oyuncu 5.4 2,731
2017 Komedi Oyuncu 8.2 103,868
2017 Komedi Oyuncu 6.1 6,190

Yeni Bir Hayat
2016 Dram Oyuncu 6.6 2,367
2016 Gerilim Oyuncu 6.3 18,262
2016 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 60
2015 Komedi Oyuncu 4.4 1,880
2015 Korku Oyuncu 5.5 14,342
2015 Komedi Oyuncu 6.1 636
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 46,199
2015 Korku Oyuncu 4.3 3,456
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 31

Peşimdeki Şeytan
2014 Korku Oyuncu 6.8 269,821
2011 Dram Oyuncu 5.5 1,505
2010 Komedi Oyuncu 7.1 148,400
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,004
2009 Komedi Oyuncu 8.0 25,222
2008 Komedi Oyuncu 6.2 40,238

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Oyuncu 6.1 101,995
2006 Dram Oyuncu 6.1 422

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Oyuncu 7.3 5,094
2004 Aile Oyuncu 7.0 2,205
2004 Komedi Oyuncu 7.3 6,342

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,045
1952 News Oyuncu 4.6 2,466
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024