Giriş Kayıt
Carlos Cuevas

Carlos Cuevas (28)


Oyuncu

Carlos Cuevas, 27 Aralık 1995 doğumlu oyuncu.

Merlí (2015), Merlí. Sapere Aude (2019), Ortaya Karışık İlişkiler (2021), 45 Revoluciones (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1995
Diğer Bir İsmi: Carles Cuevas
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 28 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Macera Oyuncu 6.2 304
2021 Korku Oyuncu 6.4 449
2021 Biyografi Oyuncu 7.2 4,275

Ortaya Karışık İlişkiler
2021 26 Komedi Oyuncu 5.5 4,441
2020 25 Dram Oyuncu 5.9 9
2020 Suç Oyuncu    

Idhun Günlükleri
2020 Animasyon Oyuncu 5.5 657
2019 Komedi Oyuncu 7.7 3,682
2019 24 Komedi Oyuncu 6.2 3,688
2019 Dram Oyuncu 7.2 634
2015 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 243
2015 Komedi Oyuncu 8.6 9,995
2015 20 Komedi Oyuncu 5.2 2,932
2015 Macera Oyuncu 8.2 5,620
2012 Fantastik Oyuncu 7.1 613
2008 Komedi Oyuncu 6.9 199
2005 Dram Oyuncu 5.5 158
2001 Oyuncu 7.4 1,618
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film