Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu.

Dehşetin Dişleri (2010), Secrets & Lies (2014), (2009) Kehanet (2009), (2008) Resimdeki Hayalet (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Macera Oyuncu 4.4 30
2014 Dram Oyuncu 7.5 2,336
2011 Kısa Metraj Oyuncu    

Dehşetin Dişleri
2010 Korku Oyuncu 5.8 21,157
2010 Komedi Oyuncu 8.5 8,748
2010 Suç Oyuncu 5.3 6,650

Kehanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 248,925

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Oyuncu 5.2 37,762
2008 Dram Oyuncu 6.5 172
2006 Dram Oyuncu 7.2 47,959
2006 Dram Oyuncu 5.8 162
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,659

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,523

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 6,398
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film