Giriş Kayıt
David Patrick Green

David Patrick Green


Oyuncu

David Patrick Green, oyuncu.

Kupa Ası (2008), (2009) 39. Dosya (2009), (2008) Kill Switch (2008), (2012) Can Ateşi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Green
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 8.1 210,531

X-Men: Dark Phoenix
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 204,771
2015 Dram Oyuncu 8.5 172,045

Can Ateşi
2012 Suç Oyuncu 6.1 2,377
2010 Komedi Oyuncu 5.7 41
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 31,580
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 321

39. Dosya
2009 Korku Oyuncu 6.2 93,266

Kupa Ası
2008 Dram Oyuncu 5.7 768
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,852
2005 Suç Oyuncu 8.1 2,231
2005 Dram Oyuncu 5.5 692

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 175,450
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,416
2001 Macera Oyuncu 7.5 137,955

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024