Giriş Kayıt
Shashanka Ghosh

Shashanka Ghosh


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Shashanka Ghosh, yönetmen, oyuncu, yapımcı, senarist.

Freddy (2022), Khoobsurat (2014), Veere Di Wedding (2018), Waisa Bhi Hota Hai Part II (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shashank Ghosh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 8.1 14,353
2019 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 340
2018 Komedi Yönetmen 3.3 13,233
2014 Komedi Yönetmen 6.4 9,111
2009 Aksiyon Yönetmen 5.8 883
2008 Dram Oyuncu 7.6 11,608
2003 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.4 803
- Komedi Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024