Giriş Kayıt
Mike L. Germaine

Mike L. Germaine


Kameraman

Mike L. Germaine, kameraman.

Fireproof (2008), Magic City (2012), The Boynton Beach Bereavement Club (2005), RoboDoc (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Germaine | Mike Germaine
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Kameraman 5.5 14,796

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 184,614
2016 Komedi Kameraman 5.7 6,019

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 142,701
2016 Komedi Kameraman 6.2 25
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 49,377
2016 Korku Kameraman 7.0 20

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Kameraman 5.0 14,796

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 42,780

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 338,736
2015 Dram Kameraman 8.0 39,383
2013 Dram Kameraman 5.3 347
2012 Suç Kameraman 7.6 11,392
2012 Biyografi Kameraman 6.6 2,694
2011 Dram Kameraman 7.0 17,711

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 368,660
2011 Komedi Kameraman 5.8 19

Mavilikler Altında
2010 Dram Kameraman 5.4 732
2010 Dram Kameraman 6.3 4,471
2010 Korku Kameraman 6.1 30,604
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 11,081

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.0 49,865
2009 Komedi Kameraman 4.2 717
2009 Komedi Kameraman 4.4 9,236

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Kameraman 2.1 4,535

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Kameraman 4.7 1,792
2008 Dram Kameraman 6.5 19,802
2008 Komedi Kameraman 4.6 848
2007 Komedi Kameraman 4.7 260

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Kameraman 5.2 10,866
2007 Korku Kameraman 3.8 456
2007 Belgesel Kameraman 7.0 885
2006 Dram Kameraman 5.7 892
2006 Dram Kameraman 6.6 945
2006 Macera Kameraman 4.9 3,418
2006 Dram Kameraman 5.8 201
2006 Aile Kameraman 6.0 20
2005 Komedi Kameraman 6.4 867
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019