Giriş Kayıt
Jill Wagner

Jill Wagner


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jill Wagner, oyuncu, yapımcı, senarist.

Special Ops: Lioness (2023), Kıymık (2008), Braven (2018), Wipeout (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.6 (10 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.7 36,308
2021 Romantik Oyuncu 6.7 685
2020 Dram Oyuncu    
2019 Romantik Oyuncu 6.6 530
2019 Western Oyuncu 6.1 984
2019 Suç Oyuncu 7.4 157
2018 Dram Oyuncu 6.7 2,153
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,926
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 42,075
2017 Romantik Oyuncu 6.9 2,264
2017 Komedi Oyuncu 6.6 1,540
2016 Dram Oyuncu 6.4 2,578
2016 Komedi Oyuncu 5.6 34
2016 Reality-TV Oyuncu 8.9 68
2015 Aile Oyuncu 5.8 1,758

Sonbahar Düşleri
2015 Komedi Oyuncu 6.4 4,150
2014 Talk-Show Oyuncu 7.2 169
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 518

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 162,914

Kıymık
2008 Korku Oyuncu 6.1 40,844
2008 Komedi Oyuncu 6.6 8,197
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 572
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,060
2005 Komedi Oyuncu 6.9 23,415
2005 Dram Oyuncu 5.4 215

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 71,576
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024