Giriş Kayıt
Jamie Marchi

Jamie Marchi (46)


Oyuncu, Senarist, Sesler

Jamie Marchi, 08 Ekim 1977 Knoxville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu, senarist, sesler.

Akuma no Riddle (2014), Fairy Tail (2009), Death Parade (2015), Kureimoa (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1977
Doğum Yeri: Knoxville, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Maria Daniel | Jamie Marchie | Jamie Perez
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 298
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 643

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 11,286
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 9,174
2019 42 Animasyon Oyuncu 6.7 261
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 657
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 15,263
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 2,504
2018 41 Animasyon Oyuncu 8.3 6,112
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 13,816
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 2,969
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 2,276
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 3,506
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,492
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 1,077
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 1,071
2016 39 Aksiyon Çeşitli 5.4 6,257
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,284
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 79,070
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 975
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 3,210
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 349
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 883
2015 38 Animasyon Oyuncu 6.1 1,021
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 219
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 581
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 3,098
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 13,870
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 3,427
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 187
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,628
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 21,018
2015 Animasyon Oyuncu 6.3 1,736
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 20,293
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 3,692
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 5,059
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 300
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 336
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 13,814
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 309
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 65,272
2014 Animasyon Oyuncu 6.1 183
2014 Animasyon Senarist 8.1 4,658
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 215
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 19,081
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 591
2014 Animasyon Oyuncu 5.8 125
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 595
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 1,121
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.1 3,210
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 797
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.1 4,348
2013 36 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,139
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 516,677
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 8,698
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 295
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 4,059
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 3,239
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 3,606
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 895
2013 Animasyon Oyuncu 5.3 181
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 644
2012 35 Animasyon Oyuncu 5.8 2,595
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 422
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 5,083
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 22,434
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 7,246
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.0 2,379
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,069

Kurt Çocuklar
2012 35 Animasyon Oyuncu 8.1 49,673
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 440
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,490
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,419
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 13,663
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 263
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,688
2011 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,732
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 605
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 20,124
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 2,051
2011 34 Animasyon Oyuncu 6.9 607
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 12,043
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 541
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 772
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 1,951
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 1,797
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 374
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 1,028
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 681
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 1,143
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 502
2010 33 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,451
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.4 5,904
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,652
2010 Animasyon Oyuncu 6.5 893
2010 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.1 1,481
2010 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.3 2,954
2009 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.5 1,934
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 28,153
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 2,106
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 549
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.3 2,914
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 198,427
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 537
2009 32 Komedi Oyuncu 6.4 353
2009 Animasyon Senarist 7.2 1,422
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 577
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 173
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 301
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,897
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 92
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 781
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 2,290
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 483
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 469
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 2,776
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 14,510
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 291
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,259
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 5,049
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 586
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 316
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,600
2008 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.2 286
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 263
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 794
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 12,495
2007 30 Animasyon Oyuncu 7.7 288
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 116
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 1,895
2007 Komedi Oyuncu 7.6 303
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 15,232
2007 Animasyon Sesler 7.0 579
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 587
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 2,415
2006 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.8 501
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,620
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 11,676
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,168
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,276
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 858
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 1,363
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,626
2005 28 Animasyon Oyuncu 7.7 254
2005 28 Animasyon Oyuncu 5.6 94
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 1,049
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 408
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,330
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 2,684
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 1,458
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 414
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 498
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 1,013
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 140
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 731
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 4,441

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 77,898
2003 Animasyon Oyuncu 6.9 373
2002 25 Animasyon Oyuncu 7.8 3,968
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 2,198
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 6,218
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 237,820
1997 20 Animasyon Oyuncu 6.4 2,779

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 15,340
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 23,071
1993 16 Animasyon Oyuncu 7.1 7,003
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 16,128
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 88,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film