Giriş Kayıt
Johan Glans

Johan Glans (48)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Johan Magnus Glans, 09 Nisan 1974 Eslöv, İsveç doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Swedish Dicks (2016), Kvarteret Skatan reser till Laholm (2012), Cornelis (2010), (2009) Kristalin Gücü (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johan Magnus Glans
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1974
Doğum Yeri: Eslöv, İsveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.0 30
2016 Komedi Oyuncu 6.8 3,449
2016 Talk-Show Oyuncu 6.9 45
2015 41 Dram 4.4 598
2012 38 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,180
2011 Komedi Oyuncu 6.1 168
2011 Talk-Show Oyuncu 5.7 183
2010 36 Biyografi Oyuncu 6.3 2,508

Kristalin Gücü
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,908
1992 News Oyuncu 4.3 380
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 159
- Bilim-Kurgu Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023