Giriş Kayıt
Reint Schölvinck

Reint Schölvinck


Senarist

Reint Schölvinck, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Senarist 6.7 364
2015 Komedi Senarist 5.6 955
2012 Aksiyon Senarist 6.6 405
2007 Suç Senarist 7.4 1,173
2006 Dram Senarist 7.1 403
2004 Aile Senarist 5.6 112
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,406) The 100 (1,715) La casa de papel (1,439) Euphoria (1,258) Mindhunter (1,187) The Big Bang Theory (1,185) Fear the Walking Dead (1,183) Legion (1,181) Chernobyl (1,178) Big Little Lies (1,018)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019