Giriş Kayıt
Klemens Patijn

Klemens Patijn (42)


Oyuncu

Klemens Patijn, 20 Kasım 1976 Leidschendam, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu.

Frankenstein'ın Ordusu (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1976
Doğum Yeri: Leidschendam, Zuid-Holland, Hollanda
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 146
2013 Dram Oyuncu 6.9 156

Frankenstein'ın Ordusu
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.3 7,468

'63 Cehennemi
2009 33 Dram Oyuncu 6.3 1,598
2008 32 Gerilim Oyuncu 4.4 644
2007 Dram Oyuncu 5.0 376
2006 Suç Oyuncu 6.7 58
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019