Giriş Kayıt
Ian Honeyman

Ian Honeyman


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Ian Honeyman, müzisyen, müzisyen, sesler.

Ultraviolet (2006), Söz (2005), Doğruluk mu Cesaret mi? (2010), The Reunion (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Müzik 8.3 29
2018 Dram Müzik 5.4 111
2018 Dram Müzik 5.8 4,571
2016 Korku 3.5 85
2015 Gerilim Müzik 6.4 181
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.8 34
2013 Dram Müzik 6.2 456
2013 Belgesel Müzik 7.7 1,314
2013 Dram Müzik 6.8 31

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Müzik 5.6 2,300

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 Komedi Müzik 4.8 284

Kahraman Köpek Jock
2011 Animasyon Müzik
Müzik
4.4 654
2011 Aksiyon Müzik 5.1 4,351
2011 Korku Müzik
Müzik
3.5 3,321

Şangay
2010 Dram Müzik 6.3 10,356

Zor Hedef
2010 Aksiyon Müzik 6.8 14,651

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Müzik
Müzik
5.7 5,005

Bitir İşini
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
4.9 10,860
2009 Aksiyon Müzik 6.1 76,616

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Müzik 5.1 630

Vur Ve Öldür
2008 Suç Müzik 6.0 22,013
2008 Kısa Metraj Müzik 9.0 31

Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi
2008 Aksiyon Müzik 3.8 14,695

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 Aksiyon Müzik 4.3 24,620
2008 Aksiyon Müzik 5.3 430

Ejder Avcıları
2008 Animasyon Müzik 6.5 13,378

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Müzik 4.0 9,069

Sıradışı
2007 Dram Müzik 5.9 81,816

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Müzik 6.2 69,346

Şafak Harekâtı
2006 Macera Müzik 7.3 110,926

Kanun Namına
2006 Aksiyon Müzik 6.1 123,990

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Müzik 5.7 110,572

16 Blok
2006 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.6 134,919
2006 Aksiyon Müzik 4.3 84,153

Söz
2005 Aksiyon Müzik 5.6 9,495
2005 Dram Müzik 7.0 375,352

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik 6.6 10,015

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Müzik 3.4 125,988

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 129,446

Kuraldışı
2003 Suç Müzik 6.4 66,668
2003 Dram Sesler 4.1 521

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.1 1,213,885

Çaylak
2003 Aksiyon Müzik 6.6 142,449
2003 Aksiyon 6.4 28,136

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Müzik 5.4 6,199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film