Giriş Kayıt
Jesse Janzen

Jesse Janzen


Oyuncu

Jesse Janzen, oyuncu.

First Date (2021), The Art of Being Straight (2008), Bone Eater (2007), (2005) E-katil (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu 5.4 66
2021 Komedi Oyuncu 5.4 652
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 75
2019 Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 3.4 322
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 275
2009 Korku Oyuncu 3.4 384
2008 Komedi Oyuncu 4.9 694
2007 Korku Oyuncu 3.0 1,302

E-katil
2005 Dram Oyuncu 5.8 27,786
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023