Giriş Kayıt
María Valverde

María Valverde


Oyuncu

María Valverde, oyuncu.

2017 yılının Şubat ayında Gustavo Dudamel ile evlendi.

Aşka Yükseliş (2010), Çatlaklar (2009), Sensiz Olmaz (2012), Ali ve Nino (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (19 Oy)
  • Currently 183.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (92)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalbimin Sesi
2021 Komedi Oyuncu 6.0 70

Sayıklama
2021 Dram Oyuncu 5.4 2,428
2019 Gerilim Oyuncu 6.3 949

Galveston Limanı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 16,209
2017 Dram Oyuncu 5.7 612
2017 Komedi Oyuncu 6.8 5,484

Ali ve Nino
2016 Dram Oyuncu 6.8 5,545
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Romantik Oyuncu 5.8 2,492
2016 Dram Oyuncu 6.6 397

Limehouse'un Gizemli Cinayetleri
2016 Korku Oyuncu 6.3 23,306
2015 Komedi Oyuncu 5.2 2,922
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,328

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 179,114
2014 Oyuncu 6.6 186
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 171
2013 Biyografi Oyuncu 6.7 5,564
2013 Komedi Oyuncu 5.6 835

Sensiz Olmaz
2012 Dram Oyuncu 6.8 16,584
2012 Dram Oyuncu 6.5 397
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 294
2011 Dram Oyuncu 6.2 2,274
2011 Oyuncu    

Aşka Yükseliş
2010 Dram Oyuncu 6.8 28,860

Çatlaklar
2009 Dram Oyuncu 6.6 21,090

Anarşistin Karısı
2008 Dram Oyuncu 6.1 591
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 88

Dağların Hakimi
2007 Gerilim Oyuncu 6.1 3,413
2007 Dram Oyuncu 6.3 300

Hırsızlar
2007 Oyuncu 6.0 815
2006 Biyografi Oyuncu 6.1 1,657
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 8
2006 Komedi Oyuncu 6.8 227
2005 Dram Oyuncu 4.8 7,034
2005 Dram Oyuncu 5.0 81
2004 Komedi Oyuncu 6.0 290

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Oyuncu 6.9 2,366
2003 Dram Oyuncu 5.8 19
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024