Giriş Kayıt
Beverly Ndukwu

Beverly Ndukwu


Oyuncu

Beverly Ndukwu, oyuncu.

(2018) Nomis (2018), (2017) Şeytan Kapısı (2017), (2018) Once Upon a Christmas Miracle (2018), (2018) Love in Design (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.4 23,077
2020 Dram Oyuncu 6.1 258
2019 Dram Oyuncu 7.5 575

İnancın Mucizesi
2019 Biyografi Oyuncu 6.3 11,068
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 27,336
2018 Dram Oyuncu 7.3 2,625
2018 Komedi Oyuncu 6.1 1,401

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,875
2017 Komedi Oyuncu 5.5 559
2014 Dram Oyuncu 5.2 453
2003 Dram Oyuncu 6.6 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film