Giriş Kayıt
Nikolaus Frei

Nikolaus Frei


Oyuncu

Nikolaus Frei, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.1 1,355
2017 Komedi Oyuncu 7.7 424
2016 Biyografi Oyuncu 5.6 897
2014 Komedi Oyuncu 6.6 664
2011 Komedi Oyuncu 7.5 347
2003 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019