Giriş Kayıt
Hesham Nazih

Hesham Nazih


Müzisyen

Hesham Nazih, müzisyen.

The Blue Elephant (2014), Moon Knight (2022), Welad Rizq (2015), Tito (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik    
2022 Aksiyon Müzik 7.3 16,469
2019 Dram Müzik 9.2 2,010
2019 Dram Müzik 7.3 2,873
2017 Dram Müzik 6.9 3,044
2016 Suç Müzik 8.3 439
2016 Dram Müzik 7.6 3,211
2015 Aksiyon Müzik 7.4 4,772
2014 Dram Müzik 8.0 29,873
2004 Aksiyon Müzik 7.2 3,642
1999 Dram Müzik 6.7 342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film