Giriş Kayıt
Julie Edwards

Julie Edwards


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Julie Edwards, yönetmen, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Waterloo Road (2006), Footballers' Wives (2002), Casualty (1986), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yönetmen 7.1 3,905
2002 Dram Yönetmen 6.5 1,857
1999 Suç Yönetmen 7.9 2,581
1999 Dram Yönetmen 5.8 2,612
1995 Romantik Yönetmen Asistanı 7.7 11,395
1991 Suç Yapım Yöneticisi 7.2 1,854
1986 Dram Yönetmen 6.1 3,681
1985 Dram Yönetmen 4.7 9,203
1984 Suç Yönetmen 6.7 4,084
1978 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
8.4 4,377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024