Giriş Kayıt
Timofey Tribuntsev

Timofey Tribuntsev


Oyuncu

Timofey Tribuntsev, oyuncu.

Legenda o Kolovrate (2017), Monakh i bes (2016), Prazdnik (2019), Domashniy arest (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: T. Tribuntsev
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzbaşı Volkonogov Kaçtı
2021 Dram Oyuncu 7.1 348
2021 Macera Oyuncu 5.4 229
2021 Komedi Oyuncu 6.8 2,317
2021 Oyuncu    
2021 Macera Oyuncu 6.0 877
2020 Macera Oyuncu 6.7 567
2020 Dram Oyuncu 7.0 833
2020 Biyografi Oyuncu    
2019 Savaş Oyuncu 3.4 54
2019 Komedi Oyuncu 6.0 515
2018 Komedi Oyuncu 5.9 176
2018 Komedi Oyuncu 7.9 1,265
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,552
2017 Macera Oyuncu 6.0 57
2016 Komedi Oyuncu 6.8 1,131
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,352
2015 Komedi Oyuncu 6.9 90
2014 Komedi Oyuncu 6.0 51
2014 Komedi Oyuncu 4.3 393
2013 Macera Oyuncu 2.9 193
2013 Komedi Oyuncu 6.7 118

Sislerin İçinde
2012 Dram Oyuncu 6.7 3,225
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 590
2011 Dram Oyuncu 6.5 221

Brest Kalesi
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,056
2007 Dram Oyuncu 7.0 361
2007 Komedi Oyuncu 5.5 1,101

Ada
2006 Dram Oyuncu 7.8 12,066

The Penal Battalion
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023