Giriş Kayıt
Çağan Irmak

Çağan Irmak (54)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Çağan Irmak, 04 Nisan 1970 Izmir, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Babam ve Oğlum (2005), Issız Adam (2008), Unutursam Fısılda (2014), Dedemin İnsanları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1970
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.1 (70 Oy)
  • Currently 162.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 53 Dram Yönetmen
Senarist
   
2023 Dram Yönetmen
Senarist
6.7 837
2021 Dram Yönetmen 8.0 1,407
2018 48 Dram Yönetmen
Senarist
7.4 2,906
2018 48 Dram Yönetmen
Senarist
4.7 1,959
2018 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 283
2016 46 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2015 45 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 4,042
2014 44 Dram Yönetmen
Senarist
7.5 14,971
2013 43 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 5,595
2013 Dram Yönetmen 7.5 4,647
2011 41 Komedi Müzik
Senarist
Yönetmen
8.0 11,381
2011 Dram Yönetmen 5.3 218
2010 40 Komedi Senarist
Yönetmen
6.7 2,279
2009 39 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 2,273
2008 38 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 22,958
2008 Dram Senarist 6.4 203
2008 38 Fantastik Senarist
Yönetmen
6.8 4,883
2007 37 Suç Oyuncu 7.0 15,347
2006 36 Suç Senarist 4.6 224
2006 36 Suç Senarist
Yönetmen
6.5 620
2006 36 Suç Senarist 5.7 336
2006 36 Suç Senarist 6.4 430
2006 36 Suç Senarist 5.7 332
2006 36 Suç Senarist
Yönetmen
5.8 508
2006 36 Suç Senarist
Yönetmen
6.0 718
2006 36 Fantastik Senarist 5.4 323
2006 36 Suç Senarist 6.3 334
2006 36 Gizem Senarist 6.6 144
2006 Senarist 5.3 111
2006 Korku Senarist 6.0 149
2006 36 Gerilim Senarist 5.5 72
2005 35 Dram Yönetmen
Senarist
8.2 93,048
2005 35 Dram Senarist 7.1 109
2004 34 Gerilim Senarist
Yönetmen
7.5 9,816
2004 Dram Senarist
Yönetmen
8.7 4,328
2002 Dram Yönetmen 5.9 2,263
2001 31 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.2 1,073
2000 30 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.1 467
1999 Yönetmen
Senarist
6.7 301
1998 28 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 425
1996 Dram Yönetmen 8.8 956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film