Giriş Kayıt
Jamy Ian Swiss

Jamy Ian Swiss


Oyuncu

Jamy Ian Swiss, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüphe Tüccarları
2014 Belgesel Oyuncu 7.7 3,366
2014 Belgesel Oyuncu 7.5 8,512
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,920
1997 Dram Çeşitli 6.1 619
1995 Müzikal Çeşitli 5.6 1,080
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019