Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (51)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu.

Veda (2010), Mavi Gözlü Dev (2007), Seddülbahir 32 Saat (2016), Benim Annem Bir Melek (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.2 (18 Oy)
  • Currently 164.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Kuşatma
2024 51 Komedi Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 6.9 552
2022 49 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.9 42
2021 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 8.6 17
2018 45 Komedi Oyuncu 4.2 465
2018 Dram Oyuncu 6.6 1,802
2017 Dram Oyuncu 7.6 2,344
2017 Dram Oyuncu 5.1 195
2016 43 Dram Oyuncu 6.4 2,633
2016 Belgesel Oyuncu 8.2 800
2016 Komedi Oyuncu 3.8 51
2016 Dram Oyuncu 6.6 187
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 3.8 61
2013 40 Dram Oyuncu 5.2 70
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 825
2012 Dram Oyuncu 5.1 309
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 19,374
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 7,596
2009 36 Dram Oyuncu 5.8 245
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 2,982
2008 Komedi Oyuncu 6.1 513
2007 34 Dram Oyuncu 6.6 1,550
2006 33 Komedi Oyuncu 6.7 1,843
2006 33 Komedi Oyuncu 5.0 45
2006 Dram Oyuncu 4.1 63
2005 Komedi Oyuncu 5.8 88
2004 31 Romantik Oyuncu 5.1 352
2004 Komedi Oyuncu 4.8 146
2004 31 Komedi Oyuncu 4.2 16
2003 Dram Oyuncu 8.1 603
2003 Dram Oyuncu 6.5 1,592
1998 25 Tarihi Oyuncu 8.5 1,949
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.8 1,200
1995 22 Dram Oyuncu 5.5 23
1994 Komedi Oyuncu 8.2 3,320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film