Giriş Kayıt
Christopher Nickel

Christopher Nickel


Müzisyen, Müzisyen

Christopher Tyler Nickel, müzisyen, müzisyen.

All of My Heart (2015), Journey Back to Christmas (2016), A Gift to Remember (2017), Anything for Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Tyler Nickel
Diğer Bir İsmi: Chris Nickel
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Müzik 6.9 137
2019 Komedi Müzik 6.3 1,211
2019 Romantik Müzik 6.4 1,866
2017 Gerilim Müzik 4.7 339
2017 Dram Müzik 5.8 321
2017 Romantik Müzik 6.5 1,709
2017 Dram Müzik 6.6 2,343
2017 Dram Müzik 6.2 1,382
2017 Dram Müzik 4.7 258
2017 Aksiyon Müzik 3.6 900
2017 Komedi Müzik 6.5 2,046
2017 Gerilim Müzik 5.5 797
2016 Komedi Müzik 6.0 759
2016 Romantik Müzik 6.2 1,529
2016 Dram Müzik 7.0 2,979
2016 Komedi Müzik 6.2 2,027
2016 Komedi Müzik 6.5 2,324
2016 Komedi Müzik 6.5 1,368
2016 Gerilim Müzik 4.8 406
2015 Dram Müzik 6.8 543
2015 Aksiyon Müzik 3.5 625
2015 Gerilim Müzik 5.2 355
2015 Dram Müzik 5.1 591
2015 Komedi Müzik 6.9 3,297
2014 Gerilim Müzik 4.9 376
2014 Dram Müzik 3.8 1,439
2013 Gerilim Müzik 3.5 172
2013 Belgesel Müzik 5.1 395
2013 Dram Müzik 4.7 201
2013 Aksiyon Müzik 2.6 408
2012 Komedi Müzik 6.1 1,019
2012 Komedi Müzik 5.1 592
2012 Aksiyon Müzik 1.4 4,615
2012 Kısa Metraj Müzik 7.1 70
2011 Bilim-Kurgu Müzik 3.4 1,206
2011 Belgesel Müzik 8.0 1,227
2011 Macera Müzik 4.7 1,051
2011 Dram Müzik 4.3 319
2011 Aksiyon Müzik 6.9 315
2011 Western Müzik 1.4 148

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Müzik 5.5 9,955
2011 Aksiyon Müzik 1.4 445
2011 Macera Müzik 6.2 29,737
2010 Kısa Metraj Müzik    

Vahşi Cin
2010 Fantastik Müzik 4.1 1,330
2010 Belgesel Müzik 7.0 117
2010 Dram Müzik 4.5 792
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
1.4 331
2010 Aksiyon Müzik 4.9 538
2009 Aksiyon Müzik 7.5 3,423

Kardaki Yaratık
2008 Macera Müzik 3.3 2,032
2007 Aksiyon Müzik 6.6 37
2006 Komedi Müzik 2.4 531
2005 Gerilim Müzik 4.0 359
2005 Korku Müzik 3.2 679
2004 Müzik 7.4 680
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023