Giriş Kayıt
Maciej Zakoscielny

Maciej Zakoscielny (39)


Oyuncu

Maciej Gracjan Zakoscielny, 06 Mayıs 1980 Stalowa Wola, Podkarpackie, Polonya doğumlu oyuncu.

"Kryminalni" (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maciej Gracjan Zakoscielny
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1980
Doğum Yeri: Stalowa Wola, Podkarpackie, Polonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 50
2016 36 Komedi Oyuncu 5.5 177
2016 36 Komedi Oyuncu 4.8 354
2015 35 Komedi Oyuncu 5.5 867
2015 35 Macera Oyuncu 6.4 169
2014 Dram Oyuncu 7.9 101

Kalp Hırsızı
2008 28 Dram Oyuncu 5.0 247

Gece Bekçisi
2007 27 Biyografi Oyuncu 6.5 2,703
2005 25 Komedi Oyuncu 6.5 92
2003 23 Dram Oyuncu 5.4 1,089
1953 Dram Oyuncu 9.0 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,406) The 100 (1,715) La casa de papel (1,439) Euphoria (1,258) Mindhunter (1,187) The Big Bang Theory (1,185) Fear the Walking Dead (1,183) Legion (1,181) Chernobyl (1,178) Big Little Lies (1,018)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019