Giriş Kayıt
Alessandro Fabbri

Alessandro Fabbri (45)


Senarist

Alessandro Fabbri, 03 Ağustos 1978 Ravenna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu senarist.

Çift Zaman (2009), Il ragazzo invisibile (2014), 1994 (2019), Il ragazzo invisibile: Fratelli (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Ravenna, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Senarist    

Sadakat
2022 Dram Senarist 6.1 42
2019 Suç Senarist 6.5 85
2019 Dram Senarist 7.5 915
2018 40 Fantastik Senarist 5.1 962
2014 36 Macera Senarist 6.2 4,238
2013 Dram Senarist 7.6 340

Çift Zaman
2009 31 Suç Senarist 6.6 4,221
2008 Senarist 6.4 539
2005 27 Suç Senarist 4.4 560
2000 Aksiyon Senarist 6.3 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film