Giriş Kayıt
John Duff

John Duff


Oyuncu

John Duff, oyuncu.

The Secrets of Emily Blair (2016), (2003) The Rundown (2003), (2009) Sihirli Dağ (2009), (2017) CHIPS (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.99 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,003
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 50,872
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 1,407

Vur ve Kaç
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 37,585

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 164,320
2010 Komedi Oyuncu 3.7 303

Son Vampir
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,316

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 63,234

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu 6.4 100,654
2006 Aksiyon Oyuncu 5.4 65
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 143,506
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film